Jobba hos PREMA

Lediga tjänster

Ser du lösningar när andra ser hinder?

Är du intresserad av att arbeta med produkter som gör skillnad i några av Sveriges mest spännande byggprojekt? Vi är alltid intresserade av att få kontakt med drivna personer som delar vår syn på kvalité och utveckling.

Hos oss har vi ett öppet klimat. Det innebär att vi delar med oss av våra idéer och sprider vårt engagemang, både till kunder och till varandra. Därför har vi en organisation där alla får möjlighet att utvecklas. För oss är det viktigt att du också känner ett stort engagemang för ditt jobb och hela tiden arbetar för att bli bättre.

Som vi ser det blir du nämligen aldrig fullärd. Men känner du engagemang och är prestigelös så slutar du aldrig utvecklas. Att vara prestigelös innebär för oss att alltid arbeta lösningsfokuserat samt att vara rak och ärlig i sin kommunikation. Bara så kan vi dra nytta av varandras erfarenheter och lyfta hela vår verksamhet.

Det är också viktigt att du har ett gott öga för detaljer och arbetar noggrant. Det är nämligen så vi uppnår den precision och goda kvalité som kännetecknar oss på PREMA. En annan sak som kännetecknar oss är att vi tycker det är roligt att gå till jobbet. Det förväntar vi oss att du också tycker.

Låter detta som en arbetsplats för dig?

Skicka ditt CV och ett personligt brev där du förklarar varför du skulle passa bra hos oss. Vi kanske inte har något ledigt just nu men vi tar gärna del av din intresseanmälan så du finns med nästa gång vi erbjuder en ny tjänst.

FöretagsledningTillverkning

Leif Fransén

Tillverkningschef
Tel: +46 (0) 480 560 92
Skicka E-post