Om PREMA®

Mer än 40-års erfarenhet av shuntgrupper!

1970 lanserade Alf Elm den första prefabricerade shuntgruppen. Han ville göra det enklare, bättre och billigare att göra rörinstallationer i fastigheter. Att entreprenörer och konsulter genom att använda flexibla prefab-lösningar skulle kunna göra fler och mer lönsamma affärer. Det löftet kommer PREMA fortsätta hålla.

Vi tycker om att lyssna på våra kunder och har därför skapat marknadens mest högkvalitativa, flexibla och servicevänliga system för shuntgrupper för vattenburen värme, kyla och process. Med Premablock®-systemet får våra kunder själva maximal kontroll över utförande på röranslutningar och fabrikat på ingående komponenter. Att alla komponenter är lätt åtkomliga gör det också enkelt att serva våra shuntgrupper. Tack vare systemets låga rörtryckfall kan våra kunder även räkna med högsta möjliga energieffektivitet och låga driftskostnader som följd.

I dialog med våra kunder utvecklar vi också verktyg för att göra det enklare att arbeta med våra produkter redan under konstruktionsfasen av ett projekt. Exempel på detta är vårt uppskattade dimensioneringsprogram, ShuntLogik®, våra båda MagiCAD plugins för AutoCAD och Revit samt vår databas med 3D cad-modeller. Så alldeles oavsett om du som konstruktör är nybörjare eller mer erfaren så har vi verktyg som gör det enkelt att konstruera med våra shuntgrupper utan att det blir fel. Vårt mål är att det ska vara enkelt och roligt att arbeta med våra produkter.

Till oss ska du komma med höga förväntningar. Vi söker nämligen hög precision i allt vi gör, inte minst i våra leveranser till dig som kund. Och vi håller vad vi lovar! Vi har också som ambition att vara din mest engagerade och kunniga samarbetspartner när det gäller shuntgrupper. Oavsett om du behöver kvalificerad rådgivning för att skapa framtidssäkrade och optimerade lösningar eller annan support så är vi enkla att nå och svarar snabbt. Vi har en kundservice utöver det vanliga! Varmt välkommen!

Ansvarsfullt företagande

Vår ”Uppförandekod” är vårt sätt att se till att vi sköter våra affärer på ett etiskt och ansvarsfullt sätt.
Koden gäller alla inom PREMA och vi förväntar oss även att våra affärspartners ska tillämpa samma principer som vår Uppförandekod föreskriver. Det är en viktig del av vårt hållbarhetsarbete.