Premablock® green

Vad vi kallar miljöfokus

För att du ska kunna möta upp tuffa miljökrav erbjuder vi vår produktlinje Premablock® green som har en strängare miljöklassificering. En av de stora vinsterna med dessa shuntgrupper att vi genom val av miljövänliga komponenter reducerat mängden bly till så mycket som under 0,1 procent av shuntgruppens vikt. I övrigt gäller givetvis samma högkvalitativa utförande med lika robusta komponenter som kännetecknar alla våra shuntgrupper.

På PREMA sätter vi stolthet i att ligga i framkant när det kommer till utvecklingen av så kallade gröna produkter och här är Premablock® green vårt flaggskepp. Vi erbjuder Premablock® green-shuntgrupper i en rad olika funktionskoppel, för såväl shuntgrupper utan växlare, som växlarshuntgrupper och kombishuntgrupper. För DN65 och större går de även att få med styrventilarrangemang med inbyggd differenstrycksregulator. Läs mer om shuntgrupper med dynamisk funktion på sidan Premablock® flex.

Premablock® green shuntgrupper finns i alla typer av utföranden med samma energieffektivitet och servicevänlighet som för alla andra Premablock® shuntgrupper.

Läs mer om tekniska specifikationer och vilka tillval som är möjliga.
Premablock® green – Produktblad
Premablock® green – Standard och tillval
Connected™ tillbehörsprogram